Brazilië

 

Waarom Brazilië?

Ontdek of Brazilië uw volgende bestemming wordt…
Om een idee te geven wat een mooie rondreis Brazilië u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Brazilië scrol dan naar beneden

De zwoele samba swingt u tegemoet als u aankomt in Rio de Janeiro. Brazilië is zo’n land waar je eigenlijk ogen tekort komt. Natuurlijk voor de prachtige bevolking, maar zeker ook voor al het natuurschoon met al haar aantrekkingskracht. In het tropische noorden bezoekt u de kilometers lange palmenstranden. Het Amazone gebied doorkruist u per boot, en de Iguazu watervallen mag u ook niet missen. Het land is erg uitgestrekt maar in elke uithoek is dan ook iets bijzonders te ontdekken tijdens uw rondreis Brazilië.

Brazilië is ’s werelds op vijf na grootste natie, zowel qua oppervlakte als bewoners. Brazilië is een van de grootste democratische en economische landen ter wereld. Het land neemt de halve oppervlakte van Zuid Amerika in beslag, dit tropische paradijs grenst aan bijna alle landen op dit continent, op Ecuador en Chili na.

Voor velen zal het startpunt de beroemde stad Rio de Janeiro zijn. Verreweg de herkenbaarste stad van alle Braziliaanse steden. Weinigen zullen het oneens zijn met de stelling dat Rio de Janeiro de mooiste en spectaculairste ligging ter wereld heeft. Charles Darwin schreef; “more magnificent than anything any European has ever seen in his country of origin”.

Maar Brazilië is veel, veel meer dan alleen maar Rio de Janeiro. Het is een land van vele verborgen schatten. Brazilianen zijn net zo divers als het landschap. Door dit alles is Brazilië een perfect land voor een schitterende rondreis op maat!

Uw rondreis Brazilië is bij Treasury Travel mooi te combineren met een vakantie in Argentinië, Suriname en Peru.

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Brazilië! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Brazilië zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.