Argentinië

Waarom Argentinië?

Ontdek of Argentinië je volgende reisbestemming wordt…
Om u een idee te geven wat een mooie rondreis Argentinië u te bieden heeft, volgt hier een korte beschrijving van het land en de bewoners…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Argentinië scrol dan naar beneden

Argentinië is het land van elk klimaat en ieder landschap. Van eindeloze luchten een oneindig land met ongekende schoonheid. Argentinië verbaasd u keer op keer met zijn diversiteit. Woestijnen, bergen, de pampa, meren, gletsjers, watervallen en de oceanen. Argentinië is een geweldig land om individuele rondreizen te maken.

Omlijst door de Atlantische oceaan aan de oostkant en het Andes gebergte aan de westkant biedt Argentinië een schat aan bezienswaardigheden. Tijdens de rondreis Argentinië wordt u aangenaam verrast met de ongekende natuurpracht, zoals de vele cascades die het land te bieden heeft. De meer dan 200 watervallen die midden in het decor van de jungle naar beneden storten. De miljoenen jaren oude gletsjers die op traag tempo voortbewegen en de verrassende pinguïnkolonies en honderden walvissen aan de Atlantische kust.

Argentinië is een groot land. Het op 8 na grootste land van de wereld, en het een na grootste van Zuid Amerika. De Andes overheerst de westelijke kant van Argentinië, waarna het land overgaat in de uitgestrekte, bijna boomloze Pampa dat de gehele centrale regio van het land bedekt. Patagonië, in het zuiden, is een legendarisch landschap vol puntige bergen, donkere wouden, gletsjers en meren. Patagonië is tevens de habitat van vele pinguïns, zeehonden en walvissen.

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië, een enorme grote stad met een Europees karakter.

Combineer uw rondreis Argentinië met een mooie vakantie in Chili.

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Argentinië! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Argentinië zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.