Nicaragua

Waarom Nicaragua?

Ontdek of Nicaragua uw volgende bestemming zal worden…
Om een idee te geven wat een mooie rondreis Nicaragua u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Nicaragua scrol dan naar beneden

Nicaragua krijgt vaak het predicaat ‘onveilig’ toebedeelt. Onterecht, het land is één van de veiligste landen van Centraal Amerika. En naast dat het een veilig land is, is het ook nog eens een land dat zeer veel aan natuurschoon, prachtige koloniale steden, heerlijke stranden en indrukwekkende vulkanen te bieden heeft. Het biedt werkelijk alles voor een schitterende rondreis Nicaragua!

Nicaragua is een geweldige vakantiebestemming om een individuele rondreis te maken. Nicaragua verdient het om gezien te worden, met een bevolking die er alles aan doet om het slechte imago van zich af te schudden. Nicaragua is een prettig land om zelf met een auto te reizen. De wegen zijn weliswaar vaak niet zoals wij gewend zijn, maar u bent op vakantie en het is absoluut niet nodig om u te haasten. Er wordt hard gewerkt om de infrastructuur te verbeteren en overal door het land is dit merkbaar. Hele wegen worden (opnieuw) geasfalteerd. Gebouwen en huizen worden goed onderhouden en de bevolking doet er werkelijk alles aan om het land zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. En dat mag beloond worden, een land dat zoveel te bieden heeft aan historie, natuur en een heerlijk klimaat.

Treasury Travel is enorm trots u dit mooie land aan te mogen bieden!

Iedereen die een rondreis Nicaragua maakt, vragen wij even stil te staan bij het Esperanza Project. Dit project is door onze lokale vertegenwoordiger in Nicaragua in het leven geroepen. Treasury Travel ondersteunt dit mooie initiatief met veel enthousiasme en donaties. Veel van onze reizigers hebben hun steentje bijgedragen en er zorg voor gedragen dat vele kinderen een kans op een toekomst hebben!

Uw rondreis Nicaragua laat zich mooi combineren met een vakantie in Costa Rica en Panama! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Accommodaties

In Nicaragua gebruikt Treasury Travel zoveel mogelijk accommodaties die de sfeer van het land weergeven. Kleine bungalows met groen begroeide daken in de jungle, koloniaal onderkomen in oude patio gebouwen, huisjes aan het meer van Ometepe. Dat is een klein voorbeeld van wat er mogelijk is in Nicaragua. Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.