Costa Rica

Waarom een rondreis door Costa Rica?

Om u een beter idee te geven wat een mooie rondreis Costa Rica u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners.

Een klein land dat gezegend is met prachtige natuur en gelegen in het hart van Centraal Amerika. Een mooie omschrijving voor dit vakantieland dat de biologische grens vormt tussen Noord- en Zuid Amerika. Costa Rica is een heel divers land, het heeft vulkanen, mooie kusten, sprookjesachtige valleien, mangroven, moerassen, hoge ruige bergen, groene laaglanden en ook nog eens bewoond door ontelbare diersoorten. Ontmoet tijdens uw rondreis Costa Rica de Ticos zoals de bewoners van Costa Rica ook wel genoemd worden. Ervaar zelf hoe vriendelijk en gastvrij deze mensen zijn tijdens een individuele rondreis op maat Costa Rica. U gaat u nog meer van het prachtige land houden. De meeste bezoekers van dit land verlaten na een rondreis, Costa Rica dan ook niet zonder een vriendschap voor het leven.

Benieuwd hoe een privé rondreis door Costa Rica eruitziet? Neem dan een kijkje bij de onderstaande voorbeeldreizen.

Als vakantiebestemming is Costa Rica een schitterend land om per huurauto een rondreis te maken. De grote wegen zijn goed begaanbaar en met een goede 4×4 zijn de onverharde wegen goed te berijden. Door het aangename klimaat van Costa Rica, dat zelfs in de regentijd een heerlijke temperatuur heeft, kan men het hele jaar door genieten van een Costa Rica vakantie!

Uw rondreis Costa Rica laat zich mooi combineren met een vakantie in Panama of reis Nicaragua.

Of u nu kiest voor een individuele rondreis op maat of een luxe vakantie in Costa Rica dan wel een avontuurlijke vakantie door Costa Rica, Treasury Travel maakt uw Costa Rica rondreis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Costa Rica zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.