Taiwan

Waarom Taiwan?

Houd u ervan buiten de gebaande paden te gaan tijdens uw vakantie?
Dan is een rondreis Taiwan een perfecte keuze.
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Taiwan scrol dan naar beneden

Taiwan is nog onontdekt wat het tot een unieke vakantiebestemming maakt in het verre oosten. Wat best onbegrijpelijk is, want dit land heeft alles wat u zoekt in een Aziatisch land. De hoogtepunten van de stad zijn op relatief korte afstand van elkaar, zodat u op een rustig tempo kunt reizen.

Tijdens een rondreis Taiwan zult u keer op keer verrast worden, met name door de natuurlijke schoonheid van het land. Het noorden van Taiwan kenmerkt zich door de metropool en hoofdstad Taipei waar onder andere het beste dumpling restaurant van Taiwan in de beroemde Taipei 101, ooit de hoogste toren ter wereld en het geweldige Yangmingshan Nationaal Park zijn gevestigd.

De oostkust Taiwan is het meest ongerepte en woeste deel van Taiwan met grillige kustlijnen, hoge bergen en diepe kloven in de Taroko Kloof. U kunt langs deze oostkust prachtige fiets- en wandeltochten maken. Bij het bezoeken van de zuidkust zult u daarentegen de tropische kant van Taiwan ontdekken. Hier kunt u genieten van prachtige witte zandstranden en het Kenting Nationaal Park.

In het centrale gedeelte van Taiwan bevindt zich nog een grote trekpleister: Sun Moon Lake.
Dit romantische groenblauwe meer is met haar tempels een mystieke en bijzondere plek.
Taiwan is zeer vooruitstrevend op religieus gebied en biedt plaats aan Boeddhisten, Taoïsten, Christenen, Moslims, Hindoes en aanhangers van verschillende inheemse religies.

Taiwan is een prachtige bestemming wanneer u van groene bergen, oude culturen, heerlijk eten en de kenmerkende Aziatische vriendelijkheid houdt. Dit land is klaar om door u ontdekt te worden!

Of u nu kiest voor een groeps– of een privé rondreis Taiwan per bus, auto of trein, Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Taiwan zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.