(Semi) Groepsreizen

**Gegarandeerd vertrek, unieke routes, dagelijkse activiteiten, zelf u route samenstellen!

Deze sectie (Semi) Groepsreizen is voor de reiziger die het fijn vindt als een groot deel van de reis helemaal tot in de puntjes uitgestippeld is.
Plannen hoe u van stad A naar stad B gaat, bedenken waar u vanavond in hemelsnaam moet dineren of hoe u tickets voor een bepaalde attractie moet aanschaffen is verleden tijd. Semi-groepsreizen bestaan namelijk uit een combinatie van individueel en met een groepsreizen. Reizigers kunnen op een bepaalde vertrekdatum deelnemen aan deze reizen en zich aansluiten bij een (internationale) groep. De vorm van reizen bieden we op verschillende bestemmingen aan en zijn te combineren met een individueel begin of einde van een reis, net wat u wilt.

Eenmaal aangesloten bij een groep vindt er een redelijk up-tempo programma plaats. Zo worden alle highlights behandeld en is er in een korte tijd enorm veel te zien! U krijgt alle nodige informatie tot de tijdstippen aan toe. De ervaren reisleiders zullen Engelstalig zijn.
De semi-groepsreizen zijn relatief goedkoper dan volledige groepsreizen. Een ander voordeel is: gegarandeerd vertrek! U kunt altijd deelnemen aan het programma, ook al reist u alleen!

Het is mogelijk om op een eenpersoonskamer te slapen of een kamer te delen met iemand anders van hetzelfde geslacht.
Voor de reis kunnen de twee potentiële kamergenoten met elkaar kennis maken via een social media platform.
Samengevat, semi-groepsreizen zijn perfect voor de reiziger die alles grotendeels geregeld wilt hebben, snel de highlights wilt meepikken, maar toch nog de vrijheid heeft om van het programma af te wijken!

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabañas op bounty eilanden en in jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.