Over ons

In de zomer van 2007 ontstond het idee bij Cynthia Ashof oprichtster/eigenaresse van Treasury Travel een reisorganisatie op maat te beginnen waarbij de klant op nummer 1 staat. Dit uit ongenoegen dat het internet meer en meer de anonimiteit meebracht. Persoonlijk contact was aan het verdwijnen.

Dit wilde zij anders. Geen onpersoonlijke e-mails of contact alleen via internet. Nee, weer Old School en terug naar persoonlijk contact en echte interesse in de reiziger. En met dat idee is Treasury Travel al weer ruim 10 jaar geleden gestart en met succes.

Treasury Travel heeft haar naam te danken aan de prachtige Treasury in Petra, Jordanië, het favoriete land van Cynthia. Het land waar zich thuis voelt en wat zij op haar duimpje kent. De naam heeft, naast het eerbetoon aan het mooie Jordanië en de gastvrije bevolking, nog een andere lading; onze reisorganisatie is een ware Treasury -Schatkamer- vol schatten van over de hele wereld.


In de afgelopen 10 jaar zijn vele mooie studiereizen gemaakt die ons bijna over de hele wereld hebben gebracht. De ervaringen en avonturen delen we graag met onze klanten om zo de ultieme belevenis door te geven en mooie herinneringen door te geven. Vanaf het eerste jaar hebben we een mooie vaste klantenkring op mogen bouwen met tevreden reizigers die ieder jaar weer trouw terug komt voor een mooie maatreis, soms zelfs meerdere keren per jaar.
Wij hopen dat u ook tevreden zult zijn en u aansluit bij de mooie groep reizigers die ons iedere keer weer weten te vinden.

Onze werkwijze is allereerst luisteren naar wat er echt gevraagd wordt. Soms komt het voor dat een wens nog niet uitgevoerd kan worden omdat het nog niet bestaat en dan is juist daar de uitdaging om het wél voor elkaar te krijgen. Tot nu tot is dat altijd gelukt en zijn er mooie nieuwe excursies of belevenissen ontstaan.

Met regelmaat krijgen wij het verzoek van reizigers die terug willen naar hun roots, bijvoorbeeld in Indonesië. Graag gaan wij met u op zoek en stellen de reis met veel plezier samen om uw herinneringen weer levend te maken. Ook hebben we ooit de vraag gehad of het mogelijk was het graf van een oudoom te vinden die ergens in Taiwan in een klooster had geleefd en ergens begraven was, we hebben het graf gevonden middels de contacten die we in Taiwan hebben. Dus hoe vreemd uw wens voor u misschien lijkt, deel het met ons en dan kunnen wij onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. En als uw wensen zijn doorgenomen brengen wij u een vrijblijvende offerte uit die nog geheel aangepast kan worden tot deze helemaal naar uw zin is.
Het gaat tenslotte om uw reis!

Voor bedrijven organiseren we Incentives naar vele bestemmingen, ook binnen Europa.


Mocht u ons willen bezoeken in het mooie Burgh-Haamstede dan wel op afspraak aangezien we een klein team zijn en soms al een afspraak hebben of buiten kantoor op afspraak zijn. Als u bij ons langs komt willen we graag ruim de tijd voor u uit trekken.