Peru

Waarom Peru?

Ontdek of Peru uw volgende bestemming wordt…
Om een idee te geven wat een mooie rondreis Peru u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Peru scrol dan naar beneden

Het is een schitterend land voor een individueel rondreis Peru. Het is rijk aan historie, prachtige natuur en een diversiteit aan bevolkingsgroepen. Doordat dit prachtige land drie verschillende klimaten heeft, is Peru ideaal om het gehele jaar door te bezoeken. De lange, ruige woestijnachtige kustlijn, met een lengte van circa 2500 kilometer. De overweldigende Andes, onvergetelijk mooi en machtig met vele besneeuwde vulkaan- en bergtoppen. Het Amazonegebied, het enorme groene woud waar de rivier als een reusachtige anaconda door slingert. Al deze delen van Peru hebben hun eigen klimaat. Kortom voor een rondreis vol cultuur en natuur moet u in Peru zijn!

De combinatie van de mysterieuze Inca cultuur, overweldigende natuur en de vriendelijke bevolking is wat dit land onweerstaanbaar maakt.

Uw rondreis Peru laat zich mooi combineren met een vakantie in Bolivia.

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Peru! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Peru zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.