Colombia

Waarom Colombia?

Ontdek of Colombia uw volgende vakantie bestemming wordt…
Om een idee te geven wat een mooie rondreis Colombia u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Colombia scrol dan naar beneden

Hoewel Colombia de naam heeft van een onveilig land wordt er al jarenlang hard gewerkt om het imago op te frissen en het land open te stellen voor toeristen. En dit is prima gelukt want Colombia is nu een van de veiligste landen in Zuid Amerika om rond te reizen!

Voordeel is ook dat er op dit moment nog zo weinig toeristen komen dat u zich alleen op de wereld zult voelen, tijdens uw rondreis Colombia en het écht kunt ontdekken!

Colombia is een immens land en in alle delen valt wel iets bijzonders te zien, doen en beleven. Wanneer u arriveert in de hoofdstad Bogota gaat er een prachtige wereld voor u open. U mag hier een bezoek aan het schitterende oude koloniale centrum niet missen en een ritje met de kabelbaan naar de top van de bekende Monserrate is ook de moeite waard.

Colombia beschikt over meer koloniale pracht en praal onder meer in de steden Popayan, Cartagena en Villa de Leyva met haar schattige witte huisjes. Hier ervaart u de cultuur uit de tijd van de Spaanse overheersing. De overgebleven kathedralen, pleinen, oude gebouwen en huizen doen u terug in de tijd stappen.

De diversiteit aan natuurlandschappen is werkelijk zo divers dat u waarschijnlijk niet alles in 1 keer kunt bezoeken tijdens uw rondreis Colombia. Zo vindt u een enorm jungle gebied in de Amazone in het zuidoosten van het land, tegen de grens met Brazilië en Peru. Ook heeft Colombia prachtige tropische stranden bij Santa Marta aan de Caribische noordkust. Het binnenland bestaat uit koffie plantages, diepe valleien, en een ruig gebergte met de pieken van de Andes. Door zo’n grote variatie aan natuur en hoogteverschillen verschilt de temperatuur ook per gebied. Ook dit is een van de charmes van Colombia. Zo heeft u in de hooggebergtes van de Andes een dikke trui nodig en op de tropische stranden aan de Caribische kust alleen een korte broek en slippers.

De mogelijkheden voor overnachten tijdens uw rondreis Colombia zijn ongekend in dit land. Zo kunt u de indrukwekkende jungle van Colombia verkennen aan boord van een schip in combinatie met lodges in de jungle. In de beroemde koffie driehoek kunt in leuke traditionele hacienda’s overnachten waarbij u het dagelijks leven van de cowboy’s beter kunt leren kennen. Ook zijn er aan de kust heerlijke comfortabele strandhotels en in de authentieke steden knusse en sfeervolle boutique hotels.

U zult Colombia met haar ongekende schoonheid en diversiteit zonder twijfel in uw hart sluiten!

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Colombia! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

De mogelijkheden voor overnachten zijn ongekend in dit land. Zo kunt u de indrukwekkende jungle van Colombia verkennen aan boord van een schip in combinatie met lodges in de jungle. In de beroemde koffie driehoek kunt in leuke traditionele hacienda’s overnachten waarbij u het dagelijks leven van de cowboy’s beter kunt leren kennen. Ook zijn er aan de kust heerlijke comfortabele strandhotels en in de authentieke steden knusse en sfeervolle boutique hotels. Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.