Oman

 

Waarom Oman?

 

Ontdek of Oman uw volgende vakantie bestemming wordt…
Om een idee te geven wat een mooie rondreis Oman u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Oman scrol dan naar beneden

Het Sultanaat Oman, beleef de mysterieuze woestijnen, blauwe zeeën, ruige berglandschappen en vele ruïnes uit een legendarisch verleden. Net als de andere vakantielanden die Treasury Travel aanbied staat ook hier de bevolking met open armen te wachten om hun mooie land te laten zien. Oman is een schitterende vakantie bestemming die het ontdekken meer dan waard is!

Tijdens een rondreis Oman zijn ook tal van watersporten te beoefenen. Oman is al jaren in opmars als duikbestemming en ook zeilers, snorkelaars en vissers kunnen hier uitstekend terecht. Met name rond Musandam, in het noorden van Oman, Salalah in het zuiden en rond de hoofdstad Muscat zijn duik- en snorkelspots te vinden.

Uw rondreis Oman laat zich mooi combineren met een vakantie in Dubai.

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Oman! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Oman zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.