Panama

Waarom een rondreis door Panama?

Tijdens een unieke rondreis Panama ervaart u hoe prachtig en divers het land is. De meeste kennen het land waarschijnlijk vanwege het bekende Panamakanaal. Naast dit staaltje van techniek is Panama een waanzinnig mooi vakantieland dat enorm veel te bieden heeft. Natuur, cultuur, helderblauwe wateren, bounty eilandjes, nevelwouden en een heuse vulkaan. U vindt het allemaal in dit schitterende land.

Benieuwd hoe een individuele rondreis op maat door Panama eruitziet? Neem dan een kijkje bij de onderstaande voorbeeldreizen.

Het land is bij uitstek hét vakantieland en ideaal om een unieke rondreis door Panama te maken. Naast ongerepte natuur, vele meren, het Panama Kanaal, schitterende stranden en blauwe wateren biedt het land nog veel meer. Panama heeft een moderne infrastructuur, goede wegen, schoon water, het hele jaar door een aangename, warme temperatuur en een zeer rijke historie.

Houdt u van luxe of juist van actie tijdens uw rondreis door Panama? Tijdens een unieke vakantie Panama kan het allemaal. Zoals in de jungles en op de Archipels van Panama. Hier leven nog verschillende indianenstammen die u in hun leefomgeving graag verwelkomen en u kennis laten maken met hun leefgewoonten.

Of u nu kiest voor een individuele rondreis op maat door Panama met huurauto of privéchauffeur, Treasury Travel maakt uw reis uniek. Combineer bijvoorbeeld een vakantie door Panama met het naburige Costa Rica of Nicaragua!

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Panama zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.