Cuba

Waarom een rondreis door Cuba?

Als er één eiland in het Caribisch gebied is dat u gezien moet hebben, dan is het wel Cuba! Dit vakantieparadijs heeft meer dan 4000 voor de kust liggende tropische eilanden en prachtige witte zandstranden langs de kust. Maar dit is slechts een glimp van wat een rondreis Cuba allemaal te bieden heeft. Zodra u langs de stranden het binnenland inrijdt voelt u het echte Cuba van Che Guevara, de tabaksplantages, de suikerrietvelden, de grote Amerikaanse oldtimers. En niet te vergeten de relaxte, zwoele Cubaanse salsa muziek. Ervaar dit tijdens een individuele rondreis op maat Cuba.

Benieuwd hoe een privé rondreis door Cuba eruitziet? Neem dan een kijkje bij de onderstaande voorbeeldreizen.

Uitstekend uitgangspunt om uw rondreis Cuba te beginnen is de hoofdstad Havana. Ook de stad Trinidad mag er wezen. Deze stad mag tijdens uw Cuba vakantie zeker niet ontbreken. Voor natuur liefhebbers is Cuba ook een heerlijk vakantieland. Zoals in het westelijke deel, het Sierra del Rosario gebergte, de tabaksprovincie Pinar del Rio en de Vinales Vallei is zeker ook een bezoekje waard met haar kalkbergen. Het midden van Cuba is rustig en landelijk en hier komt u voor de steden Cienfuegos en Trinidad. Een trip naar Oost Cuba verlengt u met een bezoek aan  Santiago de Cuba, de bakermat van de Cubaanse muziek.

Of u nu kiest voor een individuele rondreis op maat of een luxe vakantie in Cuba, dan wel een duikvakantie door Cuba, Treasury Travel maakt uw Cuba rondreis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Cuba zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past. Op Cuba maken we graag gebruik van Casa Particulars, een lokale belevenis in de vorm vergelijkbaar met een B&B. De casa's die Treasury Travel voor u reserveert zijn van hoge kwaliteit en veelal gelegen op schitterende locaties.