Belize

Waarom een rondreis door Belize?

Om een idee te geven wat een mooie rondreis Belize u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners.

Belize is een heerlijk tropisch land met een verrassende mix aan cultuur en natuur. Het land grenst aan de Caribische Oceaan met haar tropische koraaleilandjes en relaxte sfeer. Ook in Belize zijn de eeuwenoude Maya ruïnes te bezichtigen. Bovendien beschikt Belize over een prachtige onaangetaste jungle met een rijk dieren en plantenleven. Ervaar de schoonheid van dit kleine landje tijdens een individuele rondreis op maat Belize.

Benieuwd hoe een privé rondreis door Belize eruitziet? Neem dan een kijkje bij de onderstaande voorbeeldreizen.

Belize is een land vol tegenstrijdigheden waar een doorgewinterde reiziger goed aan zijn trekken komt. Gaat u voor avontuur? Proef dan van het Belizaanse leven via het ongerepte binnenland. Voor cultuur is Belize ook een heerlijk vakantieland. Hiervoor gaat u naar de vele kleine (Maya) dorpjes. Of plof neer op de uitgerekte stranden van Plancencia als u een echte zonaanbidder bent. Ga op ontdekkingsreis door de Maya ruïnes Caracol en Tikal om kennis te maken met een eeuwenoude Maya beschaving. Tenslotte is het goed relaxen na uw mooie Belize vakantie en bijkomen van alle indrukken op een van de vele tropische eilandjes zoals Caye Caulker en Ambergris Caye. Belize is het land bij uitstek voor een prachtige vakantie.

Wanneer u nog meer wilt zien van de Maya cultuur is een rondreis Belize uitstekend te combineren met een bezoek aan Guatemala en rondreis Mexico.

Of u nu kiest voor een individuele rondreis op maar of een luxe vakantie Belize, dan wel een avontuurvakantie door Belize, Treasury Travel maakt uw Belize rondreis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Belize zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.