Belize

Waarom Belize?

 

Ontdek waarom Belize uw volgende vakantie bestemming wordt…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Belize scrol dan naar beneden

Om een idee te geven wat een mooie individuele rondreis Belize u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…

Belize is een heerlijk tropisch land met een verrassende mix aan cultuur en natuur. Het land grenst aan de Caribische Zee met haar tropische koraaleilandjes en relaxte sfeer. Ook in Belize zijn de eeuwenoude Maya ruïnes te bezichtigen. Bovendien beschikt Belize over een prachtige onaangetaste jungle met een rijk dieren en plantenleven. U zult tijdens uw rondreis Belize verrast worden door de mogelijkheden en schoonheid van dit kleine landje.

Belize is een land vol tegenstrijdigheden waar een doorgewinterde reiziger goed aan zijn trekken komt. Gaat u voor avontuur? Proef dan van het Belizaanse leven via het ongerepte binnenland. Voor cultuur snuiven gaat u naar de vele kleine (Maya) dorpjes. Of plof neer op de uitgerekte stranden van Plancencia als u een echte zonaanbidder bent. Ga op ontdekkingsreis door de Maya ruïnes Caracol en Tikal om kennis te maken met een eeuwenoude Maya beschaving. Tenslotte is het goed relaxen na uw mooie rondreis Belize en bijkomen van alle indrukken op een van de vele tropische eilandjes zoals Caye Caulker en Ambergris Caye. Belize is het land bij uitstek voor een prachtige vakantie.

Wanneer u nog meer wilt zien van de Maya cultuur is een rondreis Belize uitstekend te combineren met een bezoek aan Guatemala en rondreis Mexico.

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Belize! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Belize zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.