Panama

Waarom Panama?

Ontdek of Panama uw volgende bestemming zal worden…

Om een idee te geven wat dit mooie land te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…Ontdek of Panama uw volgende reisbestemming zal worden…

Tijdens een rondreis door Panama ervaart u hoe prachtig en divers land is. Panama wordt ook wel “Brug van de Wereld” genaamd. De meeste onder u kennen Panama waarschijnlijk vanwege het Kanaal. Naast dit staaltje van techniek is Panama een waanzinnig mooi vakantieland dat enorm veel te bieden heeft. Natuur, cultuur, helderblauwe wateren, ‘bounty’ eilandjes, nevelwouden en een heuse vulkaan, u vindt het allemaal in dit schitterende land.

Panama heeft lange tijd bekend gestaan als ‘Crossroad of the World’, deze tijd is voorbij. Het land is hét vakantieland bij uitstek en ideaal om indiviuele rondreizen te maklen. Pure natuur, vele meren, het Kanaal, schitterende stranden en blauwe wateren biedt het land nog veel meer. Het heeft een moderne infrastructuur, goede wegen, schoon water, het hele jaar door een aangename, warme temperatuur, heeft een vreedzame atmosfeer en een zeer rijke historie.

Het land heeft een ieder iets te bieden, of u nu van watersporten houdt, van luieren of van actie op het land, in Panama kan het allemaal. In de jungles en op de Archipels van Panama leven nog verschillende Indianen stammen zoals de Embèra en de Kunas Indianen die u in hun leefomgeving graag verwelkomen en u kennis laten maken met hun leefgewoonten. Ondanks dat het land niet zo groot is heeft het een grote verscheidenheid aan natuur.

Panama dé nieuwe bestemming voor een onvergetelijke vakantie!

Combineer uw vakantie in Panama met het naburige Costa Rica of Nicaragua!

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Panama zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.