Vietnam

Waarom Vietnam?

Ontdek of Vietnam uw volgende vakantie bestemming wordt…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Vietnam scrol dan naar beneden

Om een idee te geven wat een mooie rondreis Vietnam u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…

Vietnam staat bekend als ‘het drakenland’. Dit symbool komt u dan ook overal tegen tijdens uw rondreis Vietnam. De ‘drakenrotsen’ in de Ha Long Bay zullen u overdonderen. En de vele drakenkoppen die u treft op de Chinese tempels in Hoi An bestempelen het land nog meer mystiek. U zult aangenaam verrast worden door dit land met eeuwenoude tradities, wonderlijke natuur en heerlijk eten!

De mythische, vuurspuwende Draak is één van de vier heilige dieren in Vietnam. De Draak heeft een vooraanstaande plek in de cultuur van Vietnam. Bijna overal komt u de Draak tegen in Vietnam, op paleizen, pagodes, tombes en huizen. De afbeelding van de Draak is diep geïntegreerd in de nationale tradities.

Maar een rondreis Vietnam heeft veel meer te bieden dan Draken. Het land is rijk aan historie en heeft een prachtige ongerepte natuur met in het bergachtige noorden nog vele traditionele dorpen die bewoond worden door kleurrijke bergvolkeren.

Vietnam heeft een schitterende, lange kustlijn waar oneindige lange stranden te vinden zijn. En wat dacht u van de unieke eilandjes langs de kust? De stilte, een azuurblauwe zee en een verscheidenheid aan flora en fauna geven u het idee dat u aan het einde van de wereld zit.

Verder biedt Vietnam veel historie dat overal terug te vinden is in eeuwenoude tempels en paleizen, maar ook de recente Vietnamoorlog wordt onder de aandacht gebracht. Ter nagedachtenis hieraan zijn verschillende musea te bezoeken met als hoogtepunt toch wel de Chu Chi tunnels van de Vietcong.

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Vietnam! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Vietnam zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.