fbpx

Groepsrondreis Taiwan

Ontdek Taipei City – Bezoek Yehliu Nationaal Park – Sun Moon Lake – Bezoek de culturele hoofdstad Tainan – Ervaar de Lio Ho Night Market – Wandel door Nationale Parken – Ontdek de Taroko Kloof

Treasury Travel heeft voor u een speciale groepsrondreis Taiwan! Omdat wij bijzonder gecharmeerd zijn van dit mooie land geven wij u nu de kans om heel voordelig uitgebreid kennis te maken met dit land. In een relatief korte tijd ziet u in deze reis alle highlights van het land. In een rustig tempo maakt u tijdens deze groepsrondreis Taiwan kennis met een onbekend land! Gaat u mee?


Een tussenstop bij de drakentempel in Taipei tijdens een groepsrondreis Taiwan
Drakentempel in Taipei, Taiwan

Korte kennismakingsreis Taiwan

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

Dag 1, Vertrek Amsterdam
Vandaag vertrekt u voor uw prachtige groepsrondreis Taiwan. U arriveert hier de volgende dag.

Dag 2, Aankomst Taipei
U arriveert vandaag in de bruisende hoofdstad Taipei. Aangekomen op de internationale luchthaven wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw hotel gebracht. Twee overnachtingen in 3*+ Hotel in Taipei, inclusief ontbijt. Dineren kunt u bijvoorbeeld in het beste dumpling restaurant van Taiwan.

Dag 3, Taipei City – Keelung – Yehliu – Taipei City
Vanmorgen gaat u eerst de stad uit voor een bezoekje aan het noorden van Taiwan. U bezoekt eerst Keelung City, een oud havenstadje. Boven op de heuvels ligt een Boeddhistische tempel met een enorm beeld van de Goddess of Mercy.  Hierna zet u koers naar Yehliu Nationaal Park, een geologisch beschermd park aan de noordkust waar het lijkt of er gigantische bruine paddenstoelen groeien. De kust is hier van geelbruin zandsteen, en door erosie, zout zeewater en de wind zijn hier rare vormen ontstaan in het landschap. Na uw tour langs de noordkust gaat u terug naar Taipei City voor een eerste kennismaking met de stad. U bezoekt onder andere Memorial Hall, National Palace Museum en Martyrs’ Schrijn. U wordt aan het einde van de dag weer terug gebracht naar uw hotel.

Yeliou National Park taiwan treasury travel
Grillige steenformaties in Yeliou National Park

 

Dag 4, Taipei – Sun Moon Lake
Na het ontbijt gaat u op weg naar Sun Moon Lake, wat in centraal Taiwan ligt. Het Sun Moon-meer is gelegen op 762 m boven de zeespiegel in de prachtige bergen van centraal Taiwan. De kleur van het meer is blauwgroen en op de achtergrond ziet u felgroene bergen. U bezoekt hier onder andere Wenwu Tempel, Holy Monk Schrijn en de peacock garden. Hierna wordt u naar het hotel gebracht.
U verblijft een nacht in 4* Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 5, Sun Moon Lake – Tainan – Kaoshiung
U gaat vandaag een bezoek brengen aan de culturele hoofdstad van Taiwan: Tainan. Deze stad in het zuidwesten van Taiwan is de oude hoofdstad van het land en herbergt diverse, oude tempels met diverse stijlen. Zo vindt u in veel tempels invloeden uit het Boeddhisme, Confucianisme, en zijn er zelfs nog oude sites te vinden uit de tijd dat Nederlanders hier zaken deden in de 16e eeuw. Hierna gaat u naar Kaoshiung, de tweede grootste stad van het land in het zuiden van Taiwan. De Lio Ho Night Market waar u vanavond naar toe gaat, is de hotspot van de stad met allerlei spullen, eten, drinken en kleding die hier verkocht wordt. Proef vooral het lekkere eten hier! U verblijft vannacht in 4* Hotel Garden Villa, inclusief ontbijt.

Toegangspoort van tempel in Tainan
Toegangspoort van tempel in Tainan

 

Dag 6, Kaoshiung – Kenting – Taitung
U gaat vanochtend op weg naar het tropische Kenting, in het uiterste zuiden van Taiwan. In Kenting zijn een aantal Nationale Parken waar een aantal prachtige kenting_national_park_taiwanwandelpaden aangegeven staan. U bezoekt vandaag onder andere het Kenting Forest Recreation Area, waarbij u klautert door kloven, tussen rotsen, onder enorme boomwortels en tussen groen gebladerte. Hierna rijdt u over de Southern Link Highway door naar Taitung. U verblijft een nacht in 4* Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 7, Taitung – East Coast – Hualien
U rijdt vandaag langs de prachtige oostkust richting Hualien. De oostkust strekt zich over 170 kilometer waarbij de hele kust wordt gedomineerd door prachtige, ruige groene bergen die afsteken tegen het helblauwe water van de Pacific Ocean. In het seizoen worden hier ook vaak walvissen en dolfijnen gezien. Onderweg stopt u onder andere bij Sansientai. Na nog een paar keer te hebben gestopt voor een magnifiek uitzicht rijdt u verder naar Hualien. Hier verblijft u een nacht in 4* Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 8, Hualien – De Taroko Kloof
Deze dag wordt ten volle besteed in de Taroko Kloof, waarvan Hualien de uitvalsbasis is. De Taroko Kloof is ongeveer 20 kilometer diep en bestaat uit wandel paden, bruggen, tunnels, prachtig blauw water en hoge rotsen. U stopt in de kloof onder andere bij Evergreen Schrijn, de zwaluwen grot, waar u met een helm op door een donkere grot loopt, Nine Turns Tunnel, Marble Bridge. Na het bezoek aan de Taroko Gorge zet u koers terug naar Taipei via de Su Hwa Highway, u arriveert aan het begin van de avond in de stad. Bezoekt u vooral vanavond één van de vele bruisende nightmarkets in de stad. U verblijft een nacht in 3*+ Hotel, inclusief ontbijt.

Wandelen in de Taroko Kloof hualien taiwan treasury travel
Wandelen in de Taroko Kloof

 

Dag 9, Taipei – vertrek
Helaas, vandaag komt er alweer een einde aan uw groepsrondreis Taiwan. U wordt naar het vliegveld gebracht waar u op uw terugvlucht naar huis stapt. U arriveert de volgende dag weer thuis.

Dag 10, Thuiskomst*

*Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast

 

De zon bij Sun Moon Lake
De zon bij Sun Moon Lake

 


TARIEF Groepsrondreis Taiwan – korte kennismakingsreis
Het tarief is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis/ U reist in groepsverband met Internationaal gezelschap
Deze kan aangepast worden naar uw wens en budget

Landarrangement vanaf EUR 780,= per persoon

Gebaseerd op een verblijf met minimaal twee personen in een tweepersoonskamer.
Het tarief is exclusief internationale tickets.


Inclusief
– transfers per A/C coach gedurende het hele reisprogramma
– Diensten van een Engels sprekende gids  gedurende de hele rondreis
– Alle overnachtingen in bijzondere hotels inclusief ontbijt
– Genoemde excursies zoals vermeld in reisprogramma
– U reist in groepsverband met Internationaal gezelschap

Exclusief
– Intercontinentale vluchten, deze kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen
– Niet genoemde maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien
– Uitgaven van persoonlijke aard
– Reis- en/ of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten EUR 15,- per persoon
– Calamiteitenfonds EUR 2,50 per boeking

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– U reist met een Internationaal gezelschap
– Vertrekdag: vrijdag of zaterdag
– Bij vertrek op zaterdag wordt het programma aangepast


 

footer-image neem contact met ons op