Sri Lanka

Helaas is Sri Lanka getroffen door aanslagen waarbij slachtoffers te betreuren zijn.
Onze klanten zijn allen veilig.
Voorlopig zullen wij Sri Lanka niet meer actief aanbieden.
Mocht u bij ons een Sri Lanka reis geboekt hebben en nog niet door ons benaderd zijn dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Wij wensen iedereen die hier slachtoffer door is geworden en hun naasten veel sterkte toe en hopen voor iedereen dat de rust in het prachtige land snel mag terugkeren.

Waarom Sri Lanka?

Ontdek of Sri Lanka uw volgende vakantie bestemming wordt..
Om een idee te geven wat een mooie individuele rondreis Sri Lanka u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…

Boeddhistische steden, paradijselijke stranden, een van ’s werelds mooiste treinroutes en een bergachtig binnenland vol uitgestrekte theevelden. Het is slechts een greep uit wat u te wachten staat tijdens een rondreis Sri Lanka. Het land dat vroeger bekend stond onder de naam Ceylon is bovendien maar anderhalf keer zo groot als Nederland, waardoor u tijdens uw Sri Lanka rondreis op een aangenaam tempo veel van het land kunt zien. Bezoek de beroemde Temple of the Tooth in cultureel Kandy en trek naar het hart van de theeregio vol theeplantages in Nuwara Eliya. Duik in de Nederlandse VOC geschiedenis in Galle en spot wilde dieren in de nationale parken van Yala, Minneryia of Udawalawe. Waar u ook gaat tijdens uw rondreis Sri Lanka; de lokale bevolking verwelkomt u met open armen en zal u begroeten met de uitspraak “Ayubowan”, wat betekent: Ik wens u een lang leven toe!

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Sri Lanka! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Sri Lanka zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.