Sri Lanka

Waarom een rondreis door Sri Lanka? ganesha_mascotte_treasury_travel

Bij een individuele rondreis Sri Lanka denkt u aan een vakantie met privé chauffeur en gids vol highlights, een natuurreis, een wandelvakantie door dorpjes en over heuvels. Tijdens een op maat gemaakte rondreis door Sri Lanka kunt u alles zien waar u blij van wordt. Wilt u op een bijzondere manier afsluiten dan is een aantal dagen strandvakantie op de paradijselijke Malediven een goede keus!

Benieuwd hoe al onze privé rondreizen door Sri Lanka er uit zien? Neem dan een kijkje bij onderstaande voorbeeldreizen.

Boeddhistische steden, paradijselijke stranden, ’s werelds mooiste treinroutes en een bergachtig binnenland vol uitgestrekte theevelden. Het is slechts een greep uit wat u te wachten staat tijdens een rondreis Sri Lanka. Het land dat vroeger bekend stond onder de naam Ceylon is bovendien maar anderhalf keer zo groot als Nederland, waardoor u tijdens uw rondreis op een aangenaam tempo veel van Sri Lanka kunt zien.

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Sri Lanka! Treasury Travel maakt uw reis uniek!

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Sri Lanka zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.