Myanmar (Birma)

Waarom Myanmar?

Ontdek of Myanmar (Birma) uw volgende bestemming zal worden…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Myanmar scrol dan naar beneden

Om een idee te geven wat een mooie rondreis Myanmar u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…

Er zijn vele redenen om een rondreis Myanmar te kiezen, als u houdt van mensen en hun tradities. Prachtige tempels zoals ze nergens anders in Azië te zien zijn, authenticiteit. Het heerlijke gezonde eten en de verschillende manieren van vervoer.

Het toerisme in Myanmar staat nog in de kinderschoenen en dat is juist wat het zo mooi en leuke maakt! Overal waar u komt zult u begroet worden met een grote glimlach, hier wordt u oprecht warm welkom geheten. U stapt hier terug in de tijd en treft het authentieke Azië aan dat elders al minder te vinden is. Boeren met ossen- en paardenkarren, oogst die langs of op de weg gedroogd wordt, stoffige straatjes in steden en dorpjes, de verkooplui op de markten die in de typische Aziatische hurkhouding hun waren aanprijzen, antieke stenen tempels en stoepa’s van bijvoorbeeld Bagan en Indein, een must als u Myanmar bezoekt en nieuwe blinkende tempels zoals de Schwedagon Pagode en allen in de vormen die zo sprekend voor Myanmar zijn.

De lokale keuken is een verwennerij voor uw smaakpapillen! Hier wordt getoverd met kruiden en net als in de Indonesische keuken is het niet ongewoon om vele bijgerechtjes te serveren bij een hoofdgerecht. Een aanrader zijn de heerlijke curries die er in vele varianten te krijgen is. En de dorst wordt gelest met overheerlijke verse fruitsappen en groene thee.

De natuur is ook een lust voor het oog. Het land herbergt 40 Nationale Parken waarin vele dier- en vogelsoorten hun veilige habitat hebben. Myanmar heeft verscheidenheid aan ongerepte bossen, sprookjesachtige grotten, koele meren, onstuimige watervallen en heerlijke stranden.

Dit is slechts een kleine greep van wat een rondreis Myanmar te bieden heeft. Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.

Advies, info en tips