Indonesië

Waarom Indonesië?

Bij een rondreis Indonesië kunt u letterlijk alle kanten op door de vele eilanden die Indonesië rijk is.
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Indonesië scrol dan naar beneden

Elk eiland biedt zijn eigen schoonheid en heeft meer dan genoeg in huis om een geweldige rondreis Indonesië te maken. Een paar voorbeelden: voor cultuur snuiven bezoekt u Java. Voor ongerepte natuur gaat u naar Sumatra en voor van alles een beetje met een vleugje strand gaat u naar het godeneiland Bali. Zo heeft ieder eiland zijn eigen identiteit en kunnen ze allemaal oneindig gecombineerd worden tijdens een rondreis Indonesië.

Van de meer dan 17.000 eilanden zijn ongeveer 3000 eilanden bewoond. Elk eiland kent zijn eigen historie, bewoners, planten en dieren. Voor welke eilanden u ook kiest tijdens uw rondreis Indonesië, u zult keer op keer verrast worden!

Java en Bali zijn de meest bekende eilanden van de Indonesische Archipel. Java staat bekend om de sporen uit het koloniale verleden en om de rijke historie die zich uit in bouwwerken zoals de Borobudur en de Prambanan. Bali is geliefd vanwege het heerlijke klimaat, de geuren, dansen, kleuren en het eten die de Hindoeïstische cultuur met zich meebrengt.

Maar vergeet u vooral de omringende eilanden zoals Sumatra, Sulawesi, Lombok en Komodo niet!

Sumatra biedt u de unieke kans om Orang Oetans in het wild te ontmoeten wat een onvergetelijke herinnering zal zijn. Tevens staat Sumatra bekend om de vriendelijkheid van de verschillende bevolkingsgroepen zoals de Bataks. Zij zullen u gastvrij ontvangen in hun charmante guesthouses aan het betoverende Tobameer.

Sulawesi is een wat minder bekend eiland maar zeker de moeite waard. U gaat hier heen voor de schitterende onderwaterwereld rond Manado, de bountystranden die het eiland rijk is en voor de imposante bouwstijl van de Toraja’s met hun omgekeerde ‘zadeldaken’.

Lombok en Komodo behoren tot de kleine Sunda eilanden. Lombok wordt gedomineerd door de 3726 meter hoge vulkaan Gunung Rinjani. Vaak wordt een bezoek aan dit eiland gecombineerd met de Gili Islands, waar een hangmat het enige is wat u nodig heeft.

Komodo zult u kennen vanwege de imposante Komodovaranen die het eiland domineren. Deze prehistorische dieren lijken zo uit de film Jurassic Park gestapt te zijn!

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Indonesië! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.