Cambodja

Waarom Cambodja?

Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Cambodja scrol dan naar beneden

Bij een rondreis Cambodja denkt u aan het Boeddhistische tempelcomplex Angkor Wat. Dit land biedt echter zoveel meer! Denk aan jungle-trekkings, varen over de machtige Mekong rivier, plezier hebben op een bamboetrein, met een oude Amerikaanse legerjeep de ruïnes rondom Siem Reap bekijken of met zijn allen in een tuk-tuk! Voor fietsliefhebbers is Cambodja ook echt een heerlijk land. Onderweg maakt u contact met de allervriendelijkste bevolkingsgroepen en als afsluiting kunt lekker uitrusten op paradijselijke stranden. Dus meer dan genoeg redenen om dit gastvrije land te omarmen.

Het is een prachtig land met een roerig verleden. Ondanks de onregelmatigheden uit het verre verleden is er een grote schat aan cultuurgoed bewaard gebleven. Het ooit zo machtige Khmerrijk heeft een schitterende erfenis aan ons achtergelaten. Ervaar zelf hoe kunstig de tempels met hun vele beeldhouwwerken gebouwd zijn tijdens een mooie rondreis Cambodja.

Naast deze prachtige tempels heeft Cambodja nog veel meer te bieden, zoals de Art Deco gebouwen in Phnom Penh, sporen uit de Franse koloniale tijd, verschillende musea, prachtige stranden en de 61 kleine, ongerepte eilandjes die voor de kust van Cambodja liggen.

De machtige Mekong River die vaak als poort van en naar Vietnam gebruikt wordt, mag u zeker niet overslaan. Stroomopwaarts brengt de rivier u naar het groene berggebied rond Stung Treng. Ook erg indrukwekkend zijn de Killing Fields ter nagedachtenis aan de periode dat Pol Pot met de Rode Khmer hier met harde hand regeerde, deze recente tragedie is gelukkig afgesloten maar mag nooit vergeten worden.

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie in Cambodja dan wel een combinatiereis of een fietsvakantie door Vietnam, Cambodja, Thailand en Laos, Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Vertrekdatum, reisduur en reisschema kunnen worden aangepast naar úw wens en budget.
U kunt kiezen voor een self-drive of privé chauffeur tijdens uw rondreis Cambodja.

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.