Cambodja

Waarom een rondreis door Cambodja? Symbool van Ganesha de Hindoeïstische god in Cambodja

Bij een rondreis Cambodja denkt u waarschijnlijk aan het welbekende Boeddhistische tempelcomplex Angkor Wat. Dit land biedt echter zoveel meer! Denk aan avontuurlijke jungle-trekkings, een tour door de ruïnes met een oude Amerikaanse legerjeep of een ritje met de bamboetrein of tuk tuk. Voor fietsliefhebbers is Cambodja ook echt een heerlijk vakantieland. Onderweg maakt u contact met de allervriendelijkste bevolking en als afsluiter kunt u lekker uitrusten op een van de paradijselijke stranden.

Benieuwd hoe een privé rondreis door Cambodja eruitziet? Neem dan een kijkje bij de onderstaande voorbeeldreizen.

Ervaar zelf hoe kunstig de tal aan tempels zijn tijdens een individuele rondreis op maat Cambodja. Naast deze prachtige tempels heeft Cambodja nog veel meer te bieden. Denk aan de Art Deco gebouwen in Phnom Penh, sporen uit de Franse koloniale tijd, de prachtige Mekong River en de 61 ongerepte eilandjes die voor de kust van Cambodja liggen. Deze mag u tijdens uw Cambodja vakantie zeker niet overslaan!

Of u nu kiest voor een individuele rondreis op maat of een luxe vakantie in Cambodja dan wel een een fietsvakantie door Cambodja Vietnam, Thailand en Laos, Treasury Travel maakt uw Cambodja rondreis uniek.

Voorbeeld Reizen

De vertrekdatum, reisduur en reisschema van uw privé rondreis Cambodja kunnen worden aangepast naar úw wens en budget. U kunt kiezen voor een self-drive of privé chauffeur tijdens uw vakantie in Cambodja

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.