Cambodja

Waarom een rondreis door Cambodja? Symbool van Ganesha de Hindoeïstische god in Cambodja

Bij een rondreis Cambodja denkt u waarschijnlijk aan het welbekende Boeddhistische tempelcomplex Angkor Wat. Dit land biedt echter zoveel meer! Denk aan avontuurlijke jungle-trekkings, een tour door de ruïnes met een oude Amerikaanse legerjeep of een ritje met de bamboetrein of tuk tuk. Voor fietsliefhebbers is Cambodja ook echt een heerlijk vakantieland. Onderweg maakt u contact met de allervriendelijkste bevolking en als afsluiter kunt u lekker uitrusten op een van de paradijselijke stranden.

Benieuwd hoe een privé rondreis door Cambodja eruitziet? Neem dan een kijkje bij de onderstaande voorbeeldreizen.

Ervaar zelf hoe kunstig de tal aan tempels zijn tijdens een individuele rondreis op maat Cambodja. Naast deze prachtige tempels heeft Cambodja nog veel meer te bieden. Denk aan de Art Deco gebouwen in Phnom Penh, sporen uit de Franse koloniale tijd, de prachtige Mekong River en de 61 ongerepte eilandjes die voor de kust van Cambodja liggen. Deze mag u tijdens uw Cambodja vakantie zeker niet overslaan!

Of u nu kiest voor een individuele rondreis op maat of een luxe vakantie in Cambodja dan wel een een fietsvakantie door Cambodja Vietnam, Thailand en Laos, Treasury Travel maakt uw Cambodja rondreis uniek.

Voorbeeld Reizen

De vertrekdatum, reisduur en reisschema van uw privé rondreis Cambodja kunnen worden aangepast naar úw wens en budget. U kunt kiezen voor een self-drive of privé chauffeur tijdens uw vakantie in Cambodja

Accommodaties

Waar vindt u de accommodaties die wij aanbieden?
De accommodaties die wij aanbieden vindt u niet terug in onze voorbeeldreizen. De reden is dat wij de vaak unieke pareltjes die we met veel zorg en passie uitzoeken, voor onze klanten willen behouden.  In onze offertes staan de hotels waar u tijdens een rondreis overnacht uiteraard wel vermeld zodat u vooraf goed kunt beoordelen of een hotel bij u past. Spreekt het u niet aan dan passen we de offerte er op aan tot het naar wens is.
Welke (prijs)klassen hotels biedt Treasury Travel aan?
Treasury Travel biedt accommodaties in vele prijsklassen. Voor uw rondreis kunt u kiezen van basic homestays, tented camps in de woestijn of jungle, authentieke hotelletjes tot super de luxe - boutique - hotels en alles wat daar tussen zit. Geef aan waar en hoe u het liefst overnacht tijdens uw rondreis en wij zullen het voor u regelen. Het liefst bieden we authentieke accommodaties, dat men ontwaakt en direct de sfeer van het vakantieland voelt. Bij de basic slaapgelegenheden draait het om de beleving, om unieke locaties vaak in de natuur. Wilt u liever in een hotel van een hotelketen overnachten dan kan dat natuurlijk ook, het is tenslotte uw reis!
Vraag gerust om passend advies
Vraag ons om advies, daar zijn wij de reisspecialist voor. Door onze eigen ontdekkingsreizen waarbij we intensief op zoek gaan naar bijzondere hotels kunnen we u goed adviseren en zorgen dat u overnacht in het hotel dat bij u past.