Voorbeeld Reizen

Sri Lanka

Waarom Sri Lanka

Ontdek of Sri Lanka uw volgende bestemming wordt..
Om een idee te geven wat dit mooie land te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…

In vroeger tijden beter bekend als Ceylon en beroemd om de Ceylon thee. Sri Lanka biedt veel meer dan thee. Het eiland beschikt over een unieke cultuur waarvan veel nog uit de VOC periode stamt, schitterende stranden, vele natuurparken en uiteraard vele tempels en Boeddhabeelden die het eiland sieren. Na een lange periode is de rust weergekeerd en Sri Lanka is weer een belangrijke vakantiebestemming te worden.

De bevolking is heel dankbaar dat de oorlog voorbij is en verwelkomt een ieder in het land met de uitspraak “Ayubowan” wat betekend: Ik wens u een lang leven toe!

Sri Lanka heeft veel te bieden voor een perfecte vakantie!

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Sri Lanka zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.