India

Waarom India?

Ontdek of India uw volgende vakantie bestemming zal worden…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen India scrol dan naar beneden

Om een idee te geven wat een mooie rondreis India u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…

India, land van de Taj Mahal, Tempels en Tijgers en de bakermat van yoga, meditatie en ayurveda. India het land van de Gouden Driehoek Delhi, Jaipur en Agra.  De indrukwekkende stad Varanasi gelegen aan de heilige rivier de Ganges waar dagelijks vele hindoe ceremonies plaatsvinden.

Een rondreis India is niet zomaar een reis. Velen reizigers worden geraakt door de schoonheid van de bewoners van India, maar ook door de contrasten van rijk en arm die ze in het land tegenkomen. India is een land van tradities die ons vreemd zijn en waar we als westerlingen misschien wat vreemd tegenaan kunnen kijken. Maar zodra u het land en zijn gewoonten in uw hart sluit zult u vaker terug willen voor meer.

Door de enorme grootte van India met de enorme diversiteit aan landschappen kunnen we zeggen dat India de wereld in het klein is. Een klein deel van het Himalaya hooggebergte is in het noorden te vinden, hier grenst het land aan Nepal, de prachtige Thar woestijn is te vinden in het westen en leent zich geweldig om onder de sterrenhemel te overnachten. In het zuiden en oosten zijn mooie kusten te vinden, geschikt voor een mooie strandafsluiting en veelal in combinatie met een paar dagen ayurveda behandelingen. In het midden van India is een wirwar aan rivieren te vinden met als belangrijkste de Heilige Ganges rivier. Door het hele land zijn verschillende mogelijkheden om ook aan de innerlijke mens te werken zoals tijdens een yoga-, meditatie retreat of een ayurveda kuurreis.
Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in India zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabañas op bounty eilanden en in jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.