Mauritius

Waarom Mauritius?

Ontdek of Mauritius uw volgende bestemming wordt…
Om een idee te geven wat een rondreis Mauritius u te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Mauritius scrol dan naar beneden

Mauritius is dé droombestemming bij uitstek. Het eiland ligt in de azuurblauwe Indische Oceaan en heeft een 160 kilometer lange kustlijn waarvan het merendeel uit idyllische witte zandstranden bestaat. Langs de hele kustlijn bevinden zich uitstekende hotels en resorts, uiteenlopend in het aantal sterren die een goede uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Op het eiland leeft een bonte mengeling aan volken vreedzaam samen, waarbij tolerantie en respect hoog in het vaandel staan. U zult dan ook aangenaam verrast worden door de allervriendelijkste mensen uit de Creoolse, Islamitische en Franse cultuur.

Maar een rondreis Maritius heeft nog meer te bieden. Wie van natuurlijke schoonheid houdt komt hier ook aan zijn trekken. Mauritius heeft sneeuwwitte stranden, blauwe lagunes, uitgebluste vulkanen, exotische planten en dichtbegroeide wouden. Mauritius biedt alles voor een complete vakantie!

Een rondreis Mauritius is goed te combineren met het avontuurlijke La Reunion! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

 

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Mauritius zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.