Malediven

Waarom Malediven?

Ontdek of de Malediven uw volgende bestemming wordt…
Om een idee te geven wat een rondreis Malediven te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Malediven scrol dan naar beneden

Droomt u van een vakantie bestemming met witte stranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe oceaan? Dan zult u zich op de Malediven helemaal thuis voelen!

Een rondreis Malediven zijn een geweldige vakantie bestemming voor iedereen die van zon, zee, strand, relaxen en (onder)watersporten houdt. Treasury Travel biedt een veelvoud van mogelijkheden aan om hier optimaal van uw vakantie te genieten. Maar de Malediven zijn ook geweldig te combineren met onze andere bestemmingen in Azië. Wat dacht u van een strandverlenging na een prachtige rondreis? Voor honeymooners is het een geweldige huwelijksreis bestemming om de wittebroodsweken door te brengen, romantischer dan de Malediven kan niet!

Indien u ons aan kunt geven wat uw specifieke wensen zijn, dan zoeken wij voor u een passende accommodatie op de Malediven!
Een rondreis Malediven zijn gemakkelijk te combineren met een rondreis Sri Lanka. Treasury Travel maakt u reis uniek.

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties op de Malediven zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.