Mountains & Beaches, selfdrive La Réunion

Ga met Treasury Travel mee naar het onontdekte eiland la Réunion in de Indische Oceaan! U ziet in deze rondreis het beste van de prachtige natuur en u verblijft lekker een paar dagen aan het strand. U ziet onder andere torenhoge watervallen in het natuurpark Salazie, groene bosrijke natuurgebieden, enorme bergen en een ruige kustlijn.
DAG TOT DAG PROGRAMMA
Dag 1, Heenreis
Dag 2, Aankomst
Dag 3, St Denis – Salazie
Dag 4, Salazie – Plaine des Cafres
Dag 5, Plaine des Cafres – Cilaos
Dag 6, Cilaos – St Gilles
Dag 7 tot en met dag 10, St Gilles
Dag 11, La Réunion – Vertrek
Dag 12, Thuiskomst*
* Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast


Mountains & Beaches La Reunion

Dag 1, Heenreis
Vandaag vertrekt u voor uw heerlijke La Réunion rondreis. U stapt in Amsterdam of Brussel op uw vlucht en arriveert de volgende dag op het eiland La Réunion.

Dag 2, Aankomst
Vandaag komt u aan op La Réunion. Hier wordt u hartelijk welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger die u zal begeleiden naar het autoverhuurkantoor. Hier staat de huurauto voor u klaar waarmee u naar uw hotel in St. Denis rijdt. Een overnachting in Hotel Central, inclusief ontbijt.

Dag 3, St Denis – Salazie
U trekt er vandaag met uw auto op uit richting het prachtige Salazie. Salazie is het grootste en groenste natuurgebied van het eiland. Dit park is zowel ruig en mooi, en kan het best omschreven worden als een lange, diepe canyon, bekleed met meer dan 100 prachtige watervallen en vol heuvels en dalen klaar om ontdekt te worden. Een van de meest adembenemende locaties van dit park is de torenhoge waterval bekend als Le Voile de la Mariee, waar het vele water naar beneden sijpelt wat een beetje lijkt op de tule stof van een trouwjurk. Een overnachting in Hotel Relais des Cimes, inclusief ontbijt.

Dag 4, Salazie – Plaine des Cafres
Een leuke rit vandaag, wanneer u door het hart van la Réunion richting het zuiden rijdt. U komt aan in Plaine des Cafres. Dit is het hoogste plateau van het eiland Réunion, met een weelde aan bloemen, waar hoogten worden bereikt van 1100 meter bij de Plaine des Palmiste en 200 meter bij de Plaine des Cafres waar het bekend is dat het daar ’s winters kan vriezen. Een overnachting in Hotel Geraniums, inclusief ontbijt.

Dag 5, Plaine des Cafres – Cilaos
Vandaag rijdt u weer iets noordelijker door het groene binnenland naar Cilaos. In het natuurpark Cilaos vindt u kleurrijke velden van bloemen, bossen van unieke inheemse bomen, en de stijgende muren en beukende watervallen die de meest fervente canyoners te trekken. U vindt er tal van goed onderhouden wandel-en mountainbikeroutes, variërend van makkelijk tot moeilijk. Een overnachting in Hotel Des Neiges, inclusief ontbijt.

Dag 6, Cilaos – St Gilles
U gaat vandaag uw reis door het groene La Réunion heerlijk afsluiten op het strand van St Gilles. Onderweg kunt u langs het dorpje l’Entre Deux rijden, een van de mooiste pittoreske dorpjes van het eiland. Verder kunt u genieten van het prachtige uitzicht als u door de hoge bergen naar de kust rijdt. Aangekomen in St Gilles rijdt u naar het hotel voor de komende vijf nachten. Hier levert u bij aankomst de huurauto weer in. Vijf overnachtingen in Hotel Le Nautile, inclusief ontbijt.

Dag 7 tot en met dag 10, St Gilles
Deze dagen heeft u vrij te besteden en kunt u genieten van de prachtige kust van La Réunion. Ook kunt u nog een paar uitstapjes maken. Ga bijvoorbeeld naar de Maido Peak om van het onvergetelijke uitzicht over de Mafate Vallei te genieten. Deze vallei is een ‘geheime’ vallei en is alleen te voet te bereiken. Uiteraard kunt u ook heerlijk niks doen en lekker ontspannen bij het zwembad.

Dag 11, La Réunion – Vertrek
Helaas, vandaag is het alweer tijd om dit prachtige stukje aarde te verlaten. U wordt vanuit uw hotel in St Gilles naar het vliegveld gebracht vanwaar u weer op uw terugvlucht stapt. U arriveert de volgende dag weer thuis. Uiteraard is het ook goed mogelijk om deze reis te verlengen met een heerlijk verblijf op Mauritius. Vraag hier naar de mogelijkheden

Dag 12, Thuiskomst*
Einde van uw heerlijke vakantie op La Réunion
* Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast


Landarrangement vanaf EUR 895,= per persoon, gebaseerd op een verblijf met twee personen.
Dit tarief is exclusief internationale tickets.


Inclusief
– Meet & Greet bij aankomst
– Genoemde overnachtingen inclusief ontbijt
– 5 dagen autohuur op basis van groep A (Renault Clio of vergelijkbaar), met ongelimiteerd aantal kilometers
– Transfer van Hotel Nautile naar het vliegveld
– Assistentie tijdens uw verblijf

Exclusief
– Internationale vluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen
– Vertrekbelasting
– Persoonlijke uitgaven
– Tips voor chauffeur, porters
– Niet genoemde maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten EUR 15, = per persoon
– Calamiteitenfonds EUR 2,50 per boeking

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken
van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individueel

footer-image neem contact met ons op