La Réunion

Waarom La Réunion?

Ontdek of La Réunion uw volgende bestemming wordt…
Om een idee te geven wat dit mooie rondreis La Réunion te bieden heeft, volgt hier een korte omschrijving over het land en zijn bewoners…
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen La Réunion scrol dan naar beneden

Réunion is het kleine minder bekende broertje van het welbekende Mauritius en het eiland ligt 750 kilometer ten oosten van Madagaskar in de Indische Oceaan. Waar Mauritius vooral bekend staat als een eiland voor honeymooners, is een rondreis La Réunion de wat ruigere variant.

Het eiland staat ook wel bekend als ‘de groene juweel in de blauwe oceaan’ en is dan ook vooral geliefd bij wandelaars en natuurliefhebbers. Het eiland beschikt over twee vulkanische bergketens die ervoor zorgen dat het eiland zo rijkelijk begroeid is. Ook vind u hier volgens velen het zuiverste bronwater. Naast bergtoppen en valleien beschikt Réunion over een ruige kustlijn en slechts één strand aan een blauwe lagune dat geschikt is om te zwemmen.

Voor het echte bounty gevoel kunt u uw rondreis La Réunion natuurlijk uitstekend combineren met een strandvakantie op Mauritius. Treasury Travel maakt u reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.